Links

Doc Holliday Molds


Doc Holliday is een van de meest toonaangevende bedrijven in Amerika op het gebied van keramiek. Men maakt hoogwaardige gietvormen en levert de beste kwaliteit penselen, verfprodukten en glazuren. Via de Home Page van Doc Holliday kunt u ook de catalogus van Tampa Bay bekijken.Keramiek.Startkabel.nl

Keramiek.Startkabel.nl is een Keramiek linkpagina met informatie over boetseren, potten bakken, soorten klei, keramisten in Nederland, en meer.Seeley's


Seeley's is veruit de grootste en meest bekende leverancier van gietporselein. Men heeft ook een uitgebreid assortiment aan poppengietvormen en poppen-accessoires. Maar Seeley's maakt ook steengoed-slip en glazuren.


Artie

Artie Ovenbouw uit Oss is een ovenbouwer met een zeer goede reputatie. Men bouwt met de meest hoogwaardige materialen en gebruikt de modernste technieken. Met de keuze voor een oven van Artie kiest u voor topkwaliteit, een lange levensduur en zuinig energiegebruik. Een keramiek-, of glasoven van Artie is een zeer betrouwbare partner.


Spectrum Glazes

Spectrum Glazes uit Canada is een grote speler op de glazuurmarkt. Vele Amerikaanse mallenfabrieken voeren onder hun eigen naam glazuren, die in deze Canadese fabriek worden gemaakt. Het assortiment is zeer uitgebreid. Lang niet alles zullen wij altijd op voorraad hebben. Op bestelling kunnen wij echter alles van Spectrum Glazes leveren.